Acupunctuurpraktijk De Meridiaan Dronten

en VoetreflexPlus

              WIE BEN IK  


Mijn naam is Helena Vos-Dyjach.                 

Geboren en getogen in Polen, waar ik als lerares in biologie en scheikunde altijd met veel plezier heb gewoond. Sinds 1996 woon ik in Nederland. 

Tijdens vele reizen naar Aziatische landen ben ik in aanraking gekomen met de Oosterse cultuur. Onder andere de holistische manier van denken en de invloed van massages, de acupunctuur en het gebruik van kruiden op het welzijn en de gezondheid van de mens hebben mij bijzonder gefascineerd. Dat heeft mij doen besluiten om HBO VoetreflexPlus te gaan studeren. Tijdens deze opleiding heb ik een stage gevolgd bij The International Acupuncture Training Center in China Beijing. Deze ervaring heeft mijn interesse in de Traditionele Chinese Geneeskunde nog verder ontwikkeld. Na mijn studie voetreflexologie heb ik besloten ook de opleiding tot acupuncturist te volgen. 

Mijn HBO acupunctuur-opleiding heb ik succesvol afgerond bij Academie Qing Bai te Amersfoort.    

Om lid te worden van de beroepsvereniging Zhong heb ik de HBO Opleiding Westers Medische Basiskennis gevolgd en ben ik ook in het bezit van het  EHBO-diploma.

Ik heb mijn kennis verder vergroot door het volgen van bijscholingen, zoals: de oor-acupunctuur, effectief pijn behandelen met acupunctuur volgens Dr. Tan Balans Methode, gynaecologische klachten, insomnia, vermoeidheidsklachten, TCM begeleiding bij borstkanker,  post-Covid longaandoeningen behandelen met de Dr. Tan Balans Methode. 

Het doel van mijn behandelingen is vooral gericht op het in balans brengen van het lichaam en om cliënten bij te staan bij de verlichting van zowel fysieke als emotionele klachten. 


Breng je lichaam in balans, laat je energie stromen !