Acupunctuurpraktijk De Meridiaan Dronten

en VoetreflexPlus


Pijnklachten behandelen met Dr. Tan's Balance Methode Acupunctuur 


Dr. Richard Tehfu Tan is de grondlegger van deze revolutionaire methode die zeer snelle resultaten boekt. Zijn methode is geworteld in bekende acupunctuurwetten en de oudste Chinese klassieke teksten, en gebaseerd op het concept van genezing van het lichaam door het in evenwicht brengen van de meridianen. 

Dr. Tan's Balance Methode is zeer effectief voornamelijk bij behandeling van allerlei pijnklachten en ongemakken zoals bijvoorbeeld bewegingsbeperkingen. Velen ervaren symptoomverlichting in hun eerste sessie!

Dr. Tan acupunctuur ruimt blokkades op die problemen veroorzaken, zoals pijn of ziekte. De naalden worden geplaatst op specifieke punten, meestal op de ledematen, die zich ver van de pijn of disfunctie bevinden. Dus nooit op de pijnlijke plek zelf. Dit trekt effectief blokkades weg van het probleemgebied, waardoor de energiestroom vrijkomt. 

Dr. Tan acupunctuur gebruikt een systeem van spiegels en beelden. Bijvoorbeeld bij de behandeling van kniepijn worden naalden rondom de elleboog geplaatst of wordt in de hand  geprikt bij de behandeling van voetpijn. Het lichaamsdeel dat als behandelgebied wordt gekozen, fungeert als een 'spiegelbeeld' van het pijnlijke of disfunctionele deel van het lichaam. De pijnverlichting is onmiddellijk voelbaar na het aanprikken van de juiste punten. Voor blijvend resultaat zal de behandeling nog een aantal keren herhaald moeten worden.  

Na een reeks behandelingen is de pijn verlicht, zijn de symptomen verminderd en is de bewegingsvrijheid hersteld.

Pijnverlichting is slechts het begin! Dr. Tan's Balance Methode acupunctuur is zeer effectief voor het herstellen van het evenwicht bij mensen met chronische aandoeningen en interne ziekten, zoals spijsverteringsstoornissen, slapeloosheid, menstruatieproblemen, urineproblemen, longproblemen, PMS, vermoeidheid, artritis, en nog veel meer.

Bij deze methode is een aanpak van de behandeling anders. In plaats van één behandeling per week, moet meer intensief behandeld worden, bijvoorbeeld 2 tot 3 keer per week. Zo is het gewenste resultaat sneller bereikt.Kortom als u een lichamelijke klacht hebt, zoals bijvoorbeeld een pijnlijke schouder, een tenniselleboog, rugklachten, knieklachten, hoofdpijn, menstruatieklachten, dan is deze behandelmethode zeer effectief. Wilt u hier meer over weten of wilt u weten of deze vorm van behandelen bij u past neem dan gerust contact met mij op.